Webdesign

In 2013 raakte ik geïnteresseerd in webdesign. Sindsdien ben ik mezelf gaan trainen, heb ik veel cursussen gevolgd en heb ik vooral veel uitgeprobeerd. Om er zo achter te komen dat ik graag bezig ben met de gehele bouw van een website. Ik programmeer, maak filmpjes, bewerk foto’s en bedenk een juiste vormgeving en structuur voor jouw website. Ik vind het een uitdaging om een website ‘optimaal vindbaar’ te maken. Ik bedenk een vormgeving om de juiste doelgroep te bereiken en vind een structuur om de bezoekers op een goede manier door de website te leiden zonder dat ze afhaken.

Wil jij een (nieuwe) website?

Je hebt eigenlijk geen tijd. Misschien heb je wel tijd, maar geen idee waar je moet beginnen. Of je hebt maar een heel klein budget. Toch wil je een website, omdat je via deze weg veel toekomstige klanten op een vrij eenvoudige manier kan bereiken. Je wilt graag een eigen blog, omdat je iets te vertellen hebt. Maar jouw blog moet anders zijn dan die van anderen.
In al deze gevallen kan ik je helpen.
Een eigen website hoeft niet duur te zijn. Het onderhouden hoeft niet veel tijd te kosten en je kunt best een uniek blog hebben.
Ik ga graag samen met je om de tafel zitten om een goed plan te maken voor jouw website. We bepalen jouw doelen, je doelgroep, je budget en jouw stijl. We bespreken jouw wensen over vormgeving, teksten, structuur en afbeeldingen. We maken een planning en gaan we aan de slag!

Geïnteresseerd? Neem contact met me op!

Mijn ervaring

Naast een NTI-cursus “Webdesign” in 2013 ben ik mezelf gaan trainen met behulp van cursusvideo’s op www.lynda.com. Ik heb geleerd te werken met HTML, CSS, php en javascript. In het begin heb ik gewerkt met Adobe Muse, maar nu werk ik vooral met WordPress. Ik maak hiervoor eigen thema of ik maak een childtheme bij een bestaand thema.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van websites die ik tot nu toe heb gemaakt.

De website van Karin Oomen Oefentherapie
De website van Karin Oomen Oefentherapie is gemaakt in WordPress, theme is Kippis.
website van Cesartherapie Breda
De website van Cesartherapie Breda is gemaakt in Adobe Muse.
De website van Van Kuijk Tuinplanten
De website van Van Kuijk Tuinplanten is gemaakt in WordPress. Op het moment is deze nog in ontwikkeling.
De website van Hippische sportoefentherapie
Voor de website van Hippische sportoefentherapie heb ik gebruik gemaakt van wordpresstheme TwentyTwelve. Daarbij heb ik een childtheme gemaakt.
de website van Oefentherapie Cesar Gilze
De website van Oefentherapie Cesar Gilze is gemaakt in WordPress. Theme TwentyTwelve en een childtheme.